perjantai 4. lokakuuta 2013

30 päivän haaste: osa 2

2. Mitä puikoillasi on tällä hetkellä?

Raitalangasta on tulossa säärystimet... Tai ainakin yritän. en ole aikaisemmin noin ohuella langalla tehnyt säärystimiä, niin en tiedä montako silmukkaa on sopiva ympärysmitta. Ja ainakaan vielä vähän aikaa sitten ei Ravelrystäkään löytynyt tuolle langalle ohjeita. Saa vinkata silmukkamäärää, jos siellä ruudun toisella puolella on kokeneempia ohuesta langasta neulojia! :)

6 kommenttia:

 1. No siis sehän riippuu myös jalasta :) Ja siitä, minkä malliset säärystimet tekee. Kun mä oon tehnyt sukkia vastaavan ohuesta langasta, niin varressa on ollut 48-52 silmukkaa. :) Jos yhtään auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih kyl joo tottakai :D Meinasin siis semmosia suht normikokosia naisen jalkaan sopivia säärystimiä. En tykkää kauheen tiukoista säärystimistä. Jooh kiitos, tuosta mitasta on kyl ainakin vähän apua ;)

   Poista
  2. Joo, no mulla on myös normaaleja naisia paksummat nilkat, pohkeista puhumattakaan... En löydä mm. saappaita kaupoista, kun ne eivät mene kiinni pohkeen kohdalta :D Mutta ei se varmaan auta ku kokeilla :)

   Poista
  3. Hehee, en miekää mikää rimppakinttu oo :DD Testata pitää vaa, nyt on ees vähä saanu osviittaa koosta :)

   Poista
 2. Tuota paksuutta pystyy rinnastaa Fabel-lankoihin.
  Varmaan 20 silmukkaa ainakin (jos siin naisen koon mukaan tekee).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Ei auta muu kun kokeilla vaan :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!