maanantai 7. lokakuuta 2013

30 päivän haaste: osat 16-23

16. Oletko ikinä saanut neulomiseen liittyvää vammaa?
En, mutta kyllä tämä sen verran rankka laji on, että niska- ja hartiakivuista saa vähän väliä kärsiä. Onneksi ne lähtevät suhteellisen nopeasti pois.

17.  Onko rakastamasi projekti mennyt ikinä pilalle? Mikä on sen tarina?
No se Kaysia- pipo :( Olin ihan innoissani kun opin neulomaan sen kuvion ja en yhtään tajunnut, että teen siitä liian tiukkaa. Piposta tuli ihanan värinen ja löysin täydellisen napinkin siihen, mutta harmittaa kun en saa sitä millään istumaan päähän nätisti.

18. Neulotko englantilaisittain vai mannermaisittain?
Ihan suomalaisittain :D Eli siis mannermainen tapahan tämä on.

19. Katsotko elokuvia tai kuunteletko radiota neuloessasi? Minkä "tahtiin" neulot mieluiten?
Haluaisin katso telkkaria samalla, mutta en ole vielä niin hyvä neuloja, että työtä ei tarvitsisi vilkuilla kokoaikaa. Ärsyttä kun missaa kaikki kohdat leffasta jos neulon samalla :D Radiota en muutenkaan kauheasti kuuntele. Paitsi aamuisin välillä Radio Suomipopin Aamulypsyä, niillä on hyvät jutut :D

20. Neulotko julkisilla paikoilla? Onko kukaan ikinä katsonut pahasti/ilahtunut/ollut utelias tekemisistäsi?
Käsityövakassa neulon usein ja jos matkustaisin junilla ynnä muilla, niin kyllä sinnekkin neuleen ottaisin mukaan. Autossa olen yleensä kuskin paikalla, niin siinä ei ole kovin suotavaa alkaa samalla neulomaan :) Ja autossa muutenkin tulee helposti huono olo jos neuloo. Haluaisin kyllä enemmän alkaa käydä kahviloissa sun muissa julkisissa paikoissa, missä voisin neuloa.

21. Neulotko joulu- ja/tai syntymäpäivälahjoja sukulaisillesi ja ystävillesi?
Neulon. Kyllä se itse tehty on aina mukavampi saada lahjaksi :)

22. Oletko ikinä poistanut ketään "heille neulon" listaltasi, koska hän ei arvostanut tai pitänyt huolta antamastasi neuleesta?
En ole. Tähän mennessä kaikki ovat olleet todella otettuja kun olen heille neulonut tai virkannut jotain ja se on sitten heidän oma asiansa miten he niitä käyttävät. En minä jaksa kytätä, että käyttääkö joku nyt tekemiäni juttuja. Tietysti pyytäisin kertomaan, jos ei ole tarvetta neulotuille/virkatuille jutuille :)

23. Jos sinulla olisi tarvikkeet (ja kärsivällisyyttä) mihin tahansa projektiin, minkä projektin aloittaisit tänään?
Oijjoi, miehän alottaisin vaikka mitä... Noh semmonen pienehkö projekti kun "oma koti" ois kiva päästä jo alottamaan :D Tosin siihen tarvitaan pari pikkujuttua ennenkun pääsen siihen käsiksi, mutta vielä joku päivä esittelen täällä omaa virallista kotiani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!