keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Ei nyt enää niin uutta, mutta...

Nämä ovat kokonaan unohtuneet kameran syövereihin! Piti jo jonkun aikaa sitten hehkuttaa, että miten hauskoja ja ihania uusia lankoja on Käsityövakkaan tullut. Tällä banaanikärpäsen muistilla kun ei kaikkea voi muistaa :D Mutta tässäpä nyt kuitenkin kuvarullausta:

Katian Cap- lanka

Ja hauska Lumio- heijastinlanka! Tästä pitäisi kyllä pipo väsätä :) Ja miten herkku väritkin!


Ja sinne oli tullut ihania pitsivetoketjujakin. Pienillä yksityiskohdilla saa niin helposti piristettyä ja koristeltua :)8 kommenttia:

 1. Ihastelin noita Katian Cap-keriä täkäläisessä lankapuodissaj okinaika sitten! Ja tuo heijastinlanka olisi kyllä kätevää :) Ja oi nuo vetoketjut on söpöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, tää tuli vähän myöhässä tää postaus :) Mutta tuo Cap on kiva lanka! Näytän siitä tehdyn pipon, kunhan ehdin ;)

   Poista
 2. Tuota lumiota kyllä kohtaa vähän jos toisessa blogissa jo, itsellä ei oikein nappaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, se taitaa olla aika suosittu nyt. Miusta tuo on kiva lanka, mutta ehkä jopa miunkin makuun pikkusen turhan paksua ainakin pipoon. Kyllähän tuotsta aika muhkeen ja ihanan pipon sais, mut ehkä se menis lahjaks jollekkin :D

   Poista
 3. Mie ostin tuollaista oranssia heijastinlankaan, koska pitää miehelle neuloa ensi vuodeksi hirvenmetsästykseen sopiva pipo :D

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi TAAS miten ihania lankoja. Mä en vaan kestä tuota sinun suosikkikauppaasi. Sieltä löytyy kaikkea ihanaa. Tuon saman heijastinlangan bongasin prisman laarista myös, lapsille kaulahuivit olis kyl hyvä idis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä kyllä löytyy kaikille jotakin :) Jos Joensuussa päin joskus liikut, niin käy ihmeessä ihastelemassa ja ostoksilla ;D Kaulahuivikin ois kyllä tosi hyvä idea! Ja tuossa on oikeesti niin ihanat värit :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!