tiistai 8. lokakuuta 2013

30 päivän haaste: osat 24-30

24. Oletko ikinä tehnyt omaa mallia tai värjännyt itse lankoja? Mikä oli lopputulos?
Lankoja haluaisin värjätä ja se onkin aikomukseni tässä lähiaikoina, kunhan löydän aikaa paneutua siihen. Omia malleja en ole tehnyt.

25. Onko sinulla neulekirjaa tai paikkaa, jossa säilytät malleja, ideoita, mittauksia yms?
Ideakansio löytyy, johon vaan tulostelen inspiroivia kuvia. Sitten löytyy erikseen amigurumikansio, virkkausohjeet- kansio ja neulontaohjeet- kansio.

26. Oletko ikinnä osallistunut/halunnut osallistua neuletapaamiseen? Millaista se oli?
Käsityövakassa järjestetään neuleiltoja ja niihin olen innolla osallistunut! On ollut kiva nähdä mitä muut tekevät siellä ja sieltä saa hyviä ideoita ja vinkkejä muilta :)

27. Kuinka hankit suurimman osan langoistasi? Verkkokaupoista, paikallisesta lankakaupasta, vaihdossa vai marketeista?
No Käsityövakasta ylläripylläri :D Sieltä hankin oikeastaan kaikki langat tällä hetkellä. Tietysti Cittarista ja Prismasta tulee otettua muutamia keriä mukaan, jos ovat alennuksessa. Mutta pääsääntöisesti Käsityövakan langoilla elän :)

28. Teetkö muita käsitöitä neulomisen lisäksi? Mitä, ja opitko ne ennen vai jälkeen neulomisen?
Askartelen, tuunailen ynnä muuta. Olen jo pikkulikasta asti tykännyt tehdä käsilläni ja askartelu on ollut intohimoni jo sieltä asti. Muistan kun seurakunnan leireillä oli askartelua, niin ohjaajien piti aina keksiä minulle lisätekemistä, kun sain niin innolla ja nopeasti tehtyä kaikki askartelut :D En tehnyt huolimattomasti, vaan olin kai jo sen verran taitava, että sain paljon nopeammin tehtyä kun muut.

29. Onko sinulla mitään vinkkejä tai asioita jotka olet oppinut neulomisesta?
Ei nyt tule mieleen mitään jännää :P

30. Mikä on Ravelry-nimesi? Jos et ole Ravelryssä, miksi?
Toki olen! Minut löytää WackySadie nimimerkin alta :) Haluaisin lisäillä sinne pari ohjettakin, mutta en ole vielä paneutunut siihen hommaan. Käytän sitä lähinnä isnpiraation lähteenä ja tietysti ohjepankkina.

2 kommenttia:

  1. Olen saanut tämän kuun Silmukan ytimestä -haasteen valmiiksi! :) http://puikkoillenkoukkuillen.blogspot.fi/2013/10/silmukan-ytimesta-haaste-102013.html

    VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!