sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Neliapila ja hevosenkenkä

Huhhuh, kyllä on ihmistä taas elämä repinyt moneen suuntaan! Siis ihan hyvässä mielessä. Kauheesti hommia ja menemistä ja tekemistä, mut nyt ens viikon saa olla ihan rauhassa kun on syysloma. Tai siis itsenäisen opiskelun viikko, kun joku ope kuitenkin lukee tätä :D Mutta kaikki koulutehtävät on onneksi saatu tehtyä siihen vaiheeseen, että koko tulevan viikon voi ottaa ihan rennosti.

Noniin, mutta nyt aiheeseen. Tästä piti tehdä postaus jo vähän aikaa sitten, mutta kuten totesin, niin en ole yksinkertaisesti ehtinyt. Nuo edelliset kysymyksiin vastailu- postaukset tulivat ajastuksella. Mutta siis....

Tyttö, joka ei oikeastaan koskaan voita mitään on nyt tässä lähiaikoina voittanut KOLMESSA arpajaisissa! Ensin voitin meidän koulun käytävällä olleessa pankin arpajaisissa säästöpossun (tai pikemminikin säästömajavan :D) ja sitten noin viikon sisään voitin kahdessa blogiarvonnassa! Meinasin hyppiä kattoon innosta!

No mitäs voitin ja missä? Tässä tulee aikamoinen kuvarullaus:

Lankahelvetti- blogista voitin tuon kakkospalkinnon, eli neulontatarvikesetin, pari puikkosettiä ja kierrosmittarin.

Paketti kokonaisuudessaan.

Silmukkamerkkejä, mittanauha, palmikkopuikkoja...

...ratkoja, lankaneuloja, onnittelukortti...

...kierrosmittari ja kaksi settiä sukkapuikkoja :) Kiitos ihan hirveästi tästä setistä! Nuo tulee kyllä kaikki tarpeeseen, kun tuossa oli monta juttua mitkä oli hankintalistalla.

***

Ja eihän tämä ihmeellinen tuuri tosiaan vielä yhteen arvontaan loppunut, vaan seuraava paketti tuli postiin TSISiskojen blogista! Sieltä postimies toikin vähän isomman paketin...

...kaiken maailman askartelutarvikkeita! Voitte uskoa miten miun silmät loisti kun pääsin tuota pakettia purkamaan :D Sisältö oli tämmöinen:

Erilaisia nauhoja ja teippejä...

...tupsupalloja (vai onks näiden oikee nimi chenillepallot?)

...narullinen nappeja ja hyvää joulua- tarroja...

...pari ihanaa serviettiliinaa...

...iso kulkunen, turvasilmät, pieni söpö pullollinen pikkuruisia helmiä...

...ja hauskoja lankoja! Kiitos teille myös tästä palkinnosta! :) Ja tämän palkinnon ideanahan oli, että minun pitäisi nyt näitä tarvikkeita jollain tavalla käyttäen askarrella tai tehdä jotain, minkä sitten tietysti täällä blogissa näytän. Saas nähdä mitä keksin, tässä on kyllä tarvikkeita ainakin aika moneen juttuun :D


6 kommenttia:

 1. Onpas sua onnetar nyt suosinut, ihania voittoja! Ja voit myös olla onnellinen, kun alkaa loma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Vitsti oikeesti olin ihan äimänkäkenä kun tuli molemmista blogeista voitto :D Ja todellakin, kyllä nyt on lupa huilia! :)

   Poista
 2. Hyvä Sini :D Ihania palkintoja oot saanut! Mitäköhän kaikkea noista keksit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä :D Kyllä miulla jo pari ideaa tuli kun noita paketteja availin ;)

   Poista
 3. Innolla odotamme mitä paketin romppeista syntyy :). Sulla on tosiaan ollut onnekas viikko :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla ootan miekin, et mitä ideoita tuolta pipon ytimestä oikein tulee :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!