sunnuntai 6. lokakuuta 2013

30 päivän haaste: osat 9-15

9. Lempilankamateriaalisi (neulomisominaisuuksia ajatellen)?
Täysvillasta en tykkää, mutta muuten oikeastaan kaikki muut kelpaavat ja en hirveästi itse huomaa eri lankojen neulottavuudessa eroja. Tai en ainakaan kiinnitä siihen huomiota :D

10. Lempikuvio/-malli tai -suunnitelija?
Ei ole ketään tiettyä suunnittelijaa ketä seuraisin. Palmikoista tykkään, mutta en vielä ole ottanut niitä käsitöihini, kun pitää vielä harjoitella.

11. Onko sinulla "neulojasankaria" tai jotakuta, joka on niin taitava/mahtava/upea/ihana, että haluat muidenkin löytävän hänet?
Tähän on pakko sanoa ihminen, kenestä olen jo muutaman kerran täällä maininnutkin ja kenen puodista olen ainakin maininnut useaan otteeseen. Eli Käsityövakan omistaja Satu on kyllä oma neulojasankarini :) Ja tietysti oma mummoni <3

12. Missä säilytät lanka-"jemmaasi" (stash)?
Sain synttärilahjaksi yli vuosi sitten hyllyn, johon saan sullottua melkein kaikki langat. Se on kiva osa sisustusta, kun langat ovat ihanan värisiä ja tuo on omasta mielestäni tosi kätevä tapa säilyttää lankoja.

13. Onko sinulla lanka jota rakastat, muttet ole löytänyt sille sopivaa projektia?
Tuolla hyllyssä on muutamia keriä ihanan värisiä sateenkaarilankoja, mutta ne ovat melko ohutta lankaa. Ja ohuen langan ystävä kun en suuremmin ole, niin ne nyt vielä odottavat sopivaa hetkeä ja projektia.

14. Kamalin lanka/materiaali (kuitu) jolla olet työskennellyt? Miksi?
Semmosia ei ole vielä tullut vastaan, mutta kuten jo sanoin niin ihan täysvillasta en tykkää tehdä mitään. Se kutittaa kauhiasti ja on muutenkin itselleni epämiellyttävän tuntuinen iholla.

15. Inhokki malli/kuvio? Miksi?
Ei tule nyt mieleen.

5 kommenttia:

 1. Tuo sun lankahylly on aivan mahtavan ihana!

  VastaaPoista
 2. Hei, kun tuosta villalangasta sanoit, että kutittaa, niin tuli mieleeni että oletko kokeillut neuloa alpakasta tai merinosta? Ne eivät kutita ihoa, niinkuin villa, koska niissä kuidut ovat pidempiä. Kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh oon kokeillu ja siis niistä tykkäänkin! Tarkotin siis tuossa ihan semmosta lampaanvillaa, kuten Pirtinkehräämön langat tai muut semmoset :)

   Poista
  2. Hyvä, että olet kokeillut ja hyväksi todennut! :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!